Hirdetés

Amber Heard és Johnny Depp ügye peren kívüli megegyezéssel ért véget

|

Az évek óta húzódó Heard-Depp jogi viták most talán tényleg véget érnek.

Hirdetés

A 2022-es év talán egyik legfurább időszaka Johnny Depp és Amber Heard párkapcsolati erőszak vádjával indult pere volt. A globális média minden ágazata velük volt elfoglalva az újságíróktól a Twitch streamerekig, és mindenki hatalmas örömmel csámcsogott a színészek magánéletén.

A páros megadott ehhez minden fogást, kiteregetették a legapróbb részleteket is, mert azt remélték, hogy ezzel tényleg megkapják majd a nekik járó igazságszolgáltatást. A publikus cirkusz már a nyáron lezárult, de senki sem jött ki nagyon jól belőle.

Tekintettel arra, hogy kinek mennyi kártérítési pénzt kell kifizetnie, alapvetően elmondható, hogy Johnny Depp nyert akkor, de ő sem jött ki sértetlenül a dologból. Akárhogy is, a tárgyalótermi adok-kapok után még voltak elvarratlan szálak, ezeket pedig a két fél ügyvédei intézték.

Hirdetés

A vége az egésznek peren kívüli megállapodás lett: az egyezség értelmében Heard (vagyis a biztosítója) kifizet közel 1 millió dollárt Deppnek, cserébe Heardnek nem kell bűnösnek vallania magát, és azt mondhat majd az üggyel kapcsolatban, amit akar.

A hat éve húzódó történet ezzel most látszólag véget ér, azt még nem tudni, hogy a két színész mire számíthat Hollywoodban a történtek fényében. Johnny Depp esetében épp a napokban villant fel egy halvány reménysugár a Karib-tenger kalózai oldaláról, de ez inkább csak a széria soha véget nem érő nyűglődésének tűnik, mi azért reménykedünk benne, hogy a színész megmutathatja még a tehetségét a vásznon, és nem csak Jack Sparrow teátrális vonaglásával.

Ti mit gondoltok az ügyről? Ez a megérdemelt katarzis?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)