Hirdetés

Amber Heard szerint a Johnny Depp-pel való balhéja miatt kisebbre szabták a szerepét az Aquaman 2-ben

|

Amber Heard azt állítja, hogy nem csak az egykori férje karrierje sínylette meg a botrányos válásukat.

Hirdetés

Továbbra is zajlik Johnny Depp és Amber Heard élőben közvetített pereskedése, amit Depp rágalmazás miatt indított korábbi felesége ellen, miután az családon belüli erőszakkal vádolta meg egy 2018-as véleménycikkben. A színész 50 millió dolláros kártérítést követel a hírneve megsértéséért, melynek következtében olyan szerepektől esett el, mint A Karib tenger kalózai Jack Sparrow kapitánya, vagy a Legendás állatok-széria Grindelwaldja.

Az egykori házaspár konfliktusát a média és a közönség élénk érdeklődése kíséri, a Depp mellett állást foglaló szemlélők pedig nehezményezik, hogy az eddigi bizonyítékok alapján Heard is kivette a részét a tettlegességig fajuló veszekedésekből (erről bővebben lásd testvéroldalunk, a Bronson véleménycikkét), az ő karrierje viszont mégsem sínylette meg a történteket. A színésznő "megbüntetésére" még petíció is indult, melyben már több mint 3 millió ember követeli, hogy vágják ki az Aquaman folytatásából, az Aquaman and the Lost Kindomból.  

Hirdetés

Heard viszont másként látja a dolgot, nemrég ugyanis eskü alatt vallotta, hogy a történtek miatt a Warner kisebbre szabta a szerepét a blockbusterben. Az alábbiakban az erről szóló párbeszédet olvashatjátok:

Ügyvéd: Ön részt vett az Aquaman 2-ben?

Heard: Igen.

Ügyvéd: Meséljen nekünk róla.

Heard: Nagyon keményen küzdöttem, hogy benne maradhassak a filmben. Nem akartak bevenni a filmbe.

Ügyvéd: Végül sikerült forgatnia az Aquaman 2-ben?

Heard: Igen, annak a szerepnek [Mera hercegnőé] egy nagyon lecsökkentett változatában.

Ügyvéd: Mi változott a forgatókönyvben?

Heard: Kaptam egy forgatókönyvet. Majd adtak egy új változatot, amiből kivágták azokat a jeleneteket, amelyekben akció volt, s amelyekben az én karakterem és egy másik karakter - anélkül, hogy spoilereket árulnék el - harcolt egymással. Gyakorlatilag egy csomó mindent kivettek a szerepemből. Egyszerűen csak kivettek egy csomót.

Egyrészt innen is köszönjük Heardnek, hogy tartózkodott a spoilerektől, másrészt természetesen csak a produkcióért felelős Warner tudhatja, hogy valóban ez történt-e, illetve ha így is történt, tényleg a botrányos válás, és nem kreatív folyamatok álltak a szerep átfaragásának hátterében. Annyi viszont bizonyos, hogy a film producerei korábban a Heard eltávolítását követelő hangokra reagálva úgy nyilatkoztak, hogy nem hajlandók engedni a külső nyomásnak.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Az egész Depp-Heard botrány alapvetéseit még január végén összefoglaltuk egy nagy videóban. Ennek megtekintése után sokkal könnyebb lesz értelmezni a jelenleg is futó per egyes mozzanatait. Ha még nem láttátok az anyagot, akkor alább tudjátok megtekinteni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)