Hirdetés

Amber Heard újratárgyalást kér a Johnny Depp elleni per kapcsán, érdekes az indoklás

|

A színésznő ügyvédei fellebbeznek, az ítélet hatályon kívül helyezését kérik.

Hirdetés

Már több mint egy hónapja annak, hogy Johnny Depp megnyerte az egykori neje, Amber Heard ellen indított rágalmazási pert, melynek következményeként az őt családon belüli erőszakkal vádoló színésznőnek 10,35 millió dolláros kártérítést kellene fizetnie a Karib tenger kalózai sztárjának.

Heard ügyvédei már korán kilátásba helyezték, hogy fellebbezni fognak, amiben az is komoly szerepet játszott, hogy a Depp exnejének egész egyszerűen nincs annyi pénze, hogy kifizesse a megítélt kártérítést.

Az ehhez szükséges dokumentációt végül a napokban nyújtották be az ügyben illetékes Virginia állambeli Fairfax megye bíróságon, 43 oldalon kritizálva a korábbi eljárás menetét.

Hirdetés

A színésznő védői többek között kifogásolják, hogy az első tárgyalás során nem hozhatták fel Depp elvesztett angliai perét, amelyet az őt feleségverőnek tituláló The Sun bulvárlap ellen folytatott, valamint úgy vélik, hogy az exférjnek nem sikerült bizonyítania, hogy Heard rágalmazónak ítélt véleménycikke tényleges károkat okozott a hírnevének és a vagyoni helyzetének, ahogyan azt sem, hogy ártó szándék szülte az írást.

Az alperesek emellett az egyik esküdt személye kapcsán is kifogást emeltek, akiről utólag kiderült, hogy rosszul tüntették fel a születési évét, ami szerintük megkérdőjelezi az illető alkalmasságát és az átvilágítási folyamatot.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Heard jogi csapata az ítélet hatályon kívül helyezését kéri az ügy teljes ejtésével, vagy akár a tárgyalás megismétlésével. Eközben viszont Hollywood már továbblépni látszik a történteken, a Disneyről legalábbis azt pletykálják, hogy 301 millió dollárt ajánlott Deppnek a Jack Sparrow-ként való visszatérésért, ám a színész - egy korábbi kijelentésének megfelelően - elutasította azt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)