Hirdetés

The Walking Dead - Michonne még visszatérhet

|

Habár Danai Gurira jó eséllyel távozik a sorozatból, ez nem jelenti azt, hogy többet már nem találkozhatunk vele a The Walking Dead világában.

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt röppent fel a hír, mely szerint Andrew Lincoln és Lauren Cohen távozása után hamarosan a Michonne-t alakító Danai Gurirától is el kell búcsúznunk. Most egy újabb pletyka került elő, amely szerint a sorozatból való távozása még messze nem az utolsó szereplése lesz a The Walking Dead világában.

Hirdetés

Az már korábban kiderült, hogy bár Andrew Lincoln elhagyta a sorozatot, ettől függetlenül nem ért véget a Walking Deades karrierje, ugyanis hamarosan egész estés filmekben találkozhatunk vele ismét. A legújabb pletykák szerint könnyen lehet, hogy Gurira is hasonló pályát fut majd be és a sorozat helyett Andrew Lincoln oldalán láthatjuk majd viszont a jövőben. Persze ez egyelőre nem megerősített hír, de Angela Kang showrunner nyilatkozata alapján van okunk bizakodni:

"Annyit mondok, hogy Michonne nagyon fontos része a The Walking Dead történetének. Imádjuk Danait. A szerződésekkel kapcsolatban még egyeztetnünk kell, de még nagyon sok izgalmas történetet szeretnénk vele elmesélni. Rendkívüli dolgokat tartogatunk a számára. Jelenleg ennyit mondhatok."

Michonne egyértelműen a sorozat egyik legfelismerhetőbb szereplője, szóval nehéz is lenne elhinni, hogy az AMC csak úgy elengedi, de ugyanakkor figyelembe kell venni azt is, hogy a Marvel univerzumban való feltűnés bizonyára sokat lendített Gurira karrierjén és már nem várható el, hogy folyamatosan elérhető legyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)