Hirdetés

Ezért hagyja el még egy főszereplő a The Walking Deadet

|

A rajongók már egy ideje tudhatják, hogy az egyik fontos karakter befejezi a The Walking Dead-es pályafutását, viszont most végre az is kiderült, hogy pontosan miért.

Hirdetés

Bár sokak szerint már régóta nem tud újat mutatni, a The Walking Dead továbbra is a világ egyik legnézettebb tévésorozata, amelynek 2010-es indulása óta rengeteget változott a szereplőgárdája. Most is a stáb alakulásáról lesz szó, ha eddig nem mozgatott titeket ez a téma, akkor készüljetek fel, hogy spoilerekkel fogtok találkozni!

Hirdetés

A Maggie-t alakító Lauren Cohan már a 2011-ben bemutatott második évad óta oszlopos tagja a The Walking Dead csapatának, viszont nemrég kiderült, hogy Andrew Lincolnhoz hasonlóan ő is elhagyja a sorozatot. Cohan most egy interjúban elárulta, hogy egész egyszerűen úgy érzi, túlságosan belekényelmesedett a szerepbe és szeretne új kihívások felé nézni, de ettől függetlenül hálás azért, hogy részt vehetett a The Walking Dead munkálataiban.

"Nem tudom szavakba önteni, hogy mennyi mindent adott nekem a The Walking Dead. A karrierem kezdetén nem igazán vonzott a dráma, mindig úgy gondoltam, hogy könnyedebb dolgokban játszanék, szóval valahol vicces, hogy így alakult."

- mondta a színésznő. Cohan még fel fog tűnni néhány epizódban a kilencedik évad elején, de már most is igen sok másik projekt köti le a maradék idejét, mint pl. a Mile 22, amelyben Mark Wahlberg és Ronda Rousey mellett láthatjuk majd.

Maggie az évek során a sorozat egyik legfontosabb karaktere lett, szóval bizonyára változni fog nélküle a széria hangulata, de mi ettől függetlenül sok sikert kívánunk Lauren Cohannek a jövőben. Nektek hiányozni fog Maggie? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)