Hirdetés

Amerika Kapitány feneke előtt tiszteleg a képregény jubileumi kiadása

|

A Marvel filmes univerzumot követve az ünnepi füzet is reflektál Amerika tomporára.

Hirdetés

Fontos mérföldkőhöz érkezik az 1941-ben, vagyis még a második világháború idején debütált Amerika Kapitány képregénysorozat: a széria hamarosan eléri a 750-ig számát, amire a Marvel egy grandiózus történettel készül, a középpontban Bucky Barnes árulása körül forgó Captain America: Cold War után játszódó eseményekkel.

A jubileumi számot egyebek mellett azzal teszi különlegessé a kiadó, hogy több címlapot is terveztek hozzá, melyek közül az egyik nyíltan reflektál a 2019-es Bosszúállók - Végjáték egyik emlékezetes poénjára.

Hirdetés

Akinek esetleg nem lenne meg, ebben Steve Rogers 2012-es ruházatát elemezve Scott Lang (Hangya) "Amerika seggének" nevezi a Kapitány hátsó fertályát, aki később a korábbi énével lezavart összecsapást követően, a földön heverő testét szemlélve maga is elismétli a megjegyzést. A poén azóta a képregényekbe is átkerült, most pedig a rajongók szerint a Captain America #750 alábbi borítója sem véletlenül alkalmazza épp ezt a pózt:

A rajzot a korábban a Vasember- és Pókember-füzeteken is dolgozó Adi Granovnak köszönhetjük, és a 616-os Föld, vagyis a Marvel elsődleges kontinuitásának Amerika Kapitányát ábrázolja. A Captain America #750 július 5-én fog megjelenni, aki többet is megtudna róla, az a kiadó ide kattintva elérhető hivatalos beharangozójában olvashatja el a részleteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)