Hirdetés

Megdöbbentő az új Amerika Kapitány képregény fordulata

|

A Captain America: Steve Rogers című képregény első száma után rengetegen ellenszenvesen néznek a karakterre, vagy még pontosabban az új történetet író Nick Spencerre.

Hirdetés

A dolog annyira elfajult már, hogy a negatív kommentek és e-mailek mellett, még halálos fenyegetéseket is kaptak a készítők. Mi lehet olyan elképesztő fordulat, ami ilyen hangos reakciót vált ki az olvasókból?

Nos, az új Kapitányos képregény lapjain egészen új részleteket ismerünk meg Steve Rogers múltjáról, amelyek fenekestül felforgatnak mindent, amit eddig a karakterről gondoltunk. Kiderül, hogy a Kapitány már régebb óta kapcsolatban áll a Hydrával, mint hittük, de ami ennél is sokkolóbb az az, hogy látszólag maga is átáll annak a szervezetnek az oldalára, amit már a 40-es évek óta próbál elpusztítani.

Képregényrajongók tízezrei nem hittek a szemüknek, amikor azt látták, hogy Rogers kimondja az ikonikussá vált ''Hail Hydra!'' kifejezést. A váratlan fordulat miértjét, az olvasók reakcióját és a készítők válaszát a Puliwood összegezte. Érdemes elolvasni a cikküket, ha többet szeretnétek megtudni Amerika Kapitány pálfordulásáról!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)