Hirdetés

Amerika Kapitány olyan új szerelést kapott, melyhez foghatót eddig még sosem láthattunk

|

Igazán divatos szettben vesz majd részt Amerika Kapitány a Hellfire Gala nevű eseményen.

Hirdetés

Amerika Kapitány nem szokta túlzottan gyakran váltogatni a jelmezeit, Steve Rogers több-kevésbé ugyanabban a gúnyában védelmezi a világot a kezdetek óta. Most azonban egy merőben új oldalát mutathatja meg a karakter, legalábbis ami a divatot illeti. Az X-Men szériák közelgő nagy képregényes eseményén, a Hellfire Galán (a mutáns nép nagy ünnepén) ugyanis egy olyan öltözékben jelenik majd meg, amiben akár divatmagazinok címlapján is pózolhatna.

Sőt, egy alternatív képregényborítónak hála gyakorlatilag ezt is teszi. David Nakayama nemrég Twitteren osztotta meg a tervezett borítóképet.

Hirdetés

Nakayama egészen pontosan az A.X.E.: Judgment Day képregény egyik alternatív borítóját rajzolta meg, ez a különleges kiadvány egyébként csak az Unknown Comicsnál lesz kapható. Kapi egy vörös csíkokkal ellátott sötétkék öltönyt visel, alatta szürke mellénnyel. A pontot a közmondásos i-re azonban még csak nem is ez, hanem Steve Rogers köpenye/kabátja teszi fel, ami egy világosabb kék darab, vörös béléssel. 

Íme, a teljes szett az említett borítón:

A Hellfire Gala #1 képregény holnap jelenik meg az Egyesült Államokban, értelemszerűen ebben a füzetben is a fenti ruhában fog majd pompázni a Kapitány.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)