Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - csak egy film előzetesét nézték meg többen

|

Az első négy nap alapján Amerika Kapitány harmadik kalandjának legújabb kedvcsinálója lett a világ második legnézettebb előzetese.

Hirdetés

Mindenki kedvenc Pókemberének feltűnése miatt borítékolható volt, hogy rengetegen lesznek kíváncsiak az Amerika Kapitány: Polgárháború új trailerére. Arra viszont talán már talán kevesebben számítottak, hogy az első négy nap adatai alapján ez lesz az ezüst érmes minden idők legnézettebb előzeteseinek listáján.

A videó megjelenését követő négy nap alatt 62,6 millióan nézték meg YouTube-on az új Amerika Kapitány film előzetesét. Ez volt ugyebár az a videó, ahol először tűnt fel Pókember a Marvel filmes univerzumában. A nézettségi verseny képzeletbeli trónjáról ugyan nem sikerült letaszítani a Star Wars: Az ébredő Erőt (azt ugyanis 64,6 millióan látták ugyanennyi idő alatt), de a második helyezés is elképesztően nagy teljesítmény. Összehasonlításképpen, a Bosszúállók: Ultron kora előzetesét 50,6 millióan, a Jurassic Worldét pedig 53,9 millióan tekintették meg az első négy nap alatt.

Szerintetek a bevételek tekintetében is meg tudja majd közelíteni a legújabb, rengeteg szuperhőst felsorakoztató Marvel mozi a hetedik Star Wars epizódot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)