Hirdetés

Eredetileg a Darázs is szerepelt volna az Amerika Kapitány: Polgárháborúban

|

Eleinte még úgy volt, hogy Evangeline Lilly karaktere komoly szerephez jut a filmben, de később változtatni kellett ezen.

Hirdetés

Elég sok szuperhőssel találkozhattunk a 2016-ban megjelent Amerika Kapitány: Polgárháborúban, de még épp nem volt túl sok.

Hirdetés

A Hangya és a Darázs rendezője, Peyton Reed az amerikai IGN-nek árulta el, hogy a tervek szerint a Darázs is tiszteletét tette volna a Polgárháborúban, azonban jó oka van annak, hogy végül nem így alakult.  Egyszerűen tartottak attól, hogy nem jutott volna elég idő a karakternek a mozivásznon, így pedig nagy valószínűséggel nem is lehetett volna rendesen bemutatni őt. Most gyakorlatilag saját filmet kapott, az eddigi kritikák szerint fontosabb szereplő lett, mint maga Hangya.

Nálunk július 26-án mutatják be A Hangya és a Darázst, akkor majd elmondjuk, szerintünk jó-e, hogy vártak vele. Megelőlegezünk egy igent.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)