Hirdetés

Napi büntetés: telitalálat a Marvel-rajongókat bemutató kamu dokumentumfilm

|

Az Amerika Kapitány: Polgárháború címéről egy váratlan párhuzam jutott eszébe a Funny or Die csapatának, ami egy elképesztően vicces dokumentumfilm-paródiát ihletett.

Hirdetés

Az Amerika Kapitány: Polgárháború és a Marvel filmes univerzumát az is tökéletesen illusztrálja, hogy máris több kiváló paródiát ihletett, amik közül a legújabb egy mókás csavarra épül. Az Egyesült Államokban ugyanis nagy hagyománya van a XIX. századi amerikai polgárháború csatáinak újrajátszásának, így felmerült a Funny or Die csapatában: miért is ne játszanák újra hasonló módon rajongók a Marvel polgárháborújának csatáit?

A paródia úgy mutat be egy csapat cosplayert, mint sok dokumentumfilm tette már az északi és a déli államok katonáit eljátszókkal, így a készítők néhány mókás történetszálat is kitaláltak. Így Amerika Kapitány és Vasember ellenségeskedése begyűrűzik az őket alakító két bolti eladó, Chad és Angus mindennapjaiba is, láthatjuk, hogyan próbálja érzékeltetni a csapat a Hangya kis méretét profi trükkök helyett egy kis kameratrükkel, vagy éppen megismerkedhetünk Ronnie-val, akinek még spórolnia kell egy kicsit, hogy szárnyakkal is kiegészíthesse a Falcon-jelmezét. A direkt túljátszott érzelmek rajongóinak csak ajánlani tudjuk a kamu dokumentumfilmet.

A videó beágyazását letiltották, ezért erre a képre kattintva tudjátok azt megnézni:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)