Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - ilyen volt a forgatás

|

Ha az Amerika Kapitány: Polgárháború megtekintése után kíváncsiak voltatok rá, hogyan vették fel az egyes jeleneteket, akkor a legújabb, kulisszák mögötti videó tetszeni fog.

Hirdetés

Az elmúlt napok legnagyobb szenzációja az Amerika Kapitány: Polgárháború volt, amely, ahogy azt  kritikánkban is olvashattátok az eddigi legjobb Marvel-film lett, a kibeszélő cikkünkben pedig azt is kifejtettük, hogy miről szólt pontosan az egyébként retro játékként is zseniális szuperhősfilm. 

Az Amerika Kapitány: Polgárháború karakterei a kasszáknál szépen teljesítettek, de mi a helyzet a forgatással? Hogyan vették fel Amerika Kapitány (Chris Evans) és Vasember (Robert Downey Jr.) összecsapását? Milyen volt a helyszínen lenni a nagyobb csatajelenetek közben? Hogyan mutatott Fekete Párduc jelmeze a valóságban? Minderre és még rengeteg más kérdésre is választ kaptok, ha megnézitek a kulisszák mögötti felvételekből álló videót odafent. De minek is mondom mindezt, már úgyis végignéztétek, mire ezt olvassátok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)