Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - megvan ki melyik oldalon áll

|

A harmadik Amerika Kapitány moziban szembekerülnek egymással a Marvel filmes univerzumának hősei. Megtudtuk, hogy is fog kinézni a két csapat.

Hirdetés

Az Amerika Kapitány: Polgárháború középpontjában a szuperhősöket regisztrációhoz kötő intézkedés áll. Ennek köszönhetően az ismert képregény karakterek két táborra szakadnak, a legfontosabb kérdés pedig adott: ki melyik oldalon áll?

Amennyiben hihetünk a most szárnyra kapott híreknek, akkor megvan a két csapat névsora. A szuperhős regisztráció és a hősök állami kontroll alá vonása mellett kiállókat Vasember (Robert Downey Jr.) vezeti. Hozzá csatlakozik Vízió (Paul Bettany), Pókember (Tom Holland), Fekete Özvegy (Scarlett Johansson) és Hadigép (Don Cheadle).

Az ellenállók csoportját Amerika Kapitány (Chris Evans) irányítja. Őt fogja követni Sólyomszem (Jeremy Renner), Sólyom (Anthony Mackie), Skarlát Boszorkány (Elizabeth Olsen), a Hangya (Paul Rudd) és a Tél Katonája (Sebastian Stan) is.

Kevin Feige, a Marvel fejese és a mozi producere azt már korában elárulta, hogy a filmben bemutatkozó Fekete Párduc semleges szerepet fog betölteni. A film amerikai bemutatója 2016 május 6-án lesz.

Elméletileg az egyik karakter kettős ügynök lesz. Szerintetek ki lehet az?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)