Hirdetés

Amerika kedvenc szuperhőse egy bevándorló

|

Megkérdezték a közönséget, a szavazatok pedig meglepő eredményt hoztak.

Hirdetés

Bár jelenleg éppen nem tudunk beülni egyetlen szuperhős kalandjára sem (a mozik ugyebár zárva és a Fekete Özvegyet is eltolták későbbre), azonban a régebbi filmek és sorozatok továbbra is rendelkezésre állnak, a jelmezes igazságosztók pedig még mindig nem mentek ki a divatból. De vajon melyik hős a kedvence annak az országnak, amelynek a legtöbb karaktert köszönhetjük?

Hirdetés

A OnePoll közvélemény-kutatása kétezer fő válasza alapján született meg az új Avengers Campus megnyitásának apropójából és tartalmaz igencsak meglepő eredményeket is. A szuperhős univerzumok közül a Marvelre kétszer annyian voksoltak, mint a DC-re, azonban a kedvenc hősökkel kapcsolatban már máshogy alakult a felállás, ugyanis a dobogón két DC-s karakter is helyet követelt magának: 

10. Farkas/Rozsomák
9. Fekete Párduc
8. Marvel Kapitány
7. Aquaman
6. Wonder Woman
5. Vasember
4. Amerika Kapitány
3. Batman
2. Pókember
1. Superman

Nem maradhatott el a gonoszok rangsorolása sem, amely szintén tartogat érdekességeket. Itt a következő lista született: 

10. Loki
9. Mystique
8. Harley Quinn
7. Pingvin
6. Magneto
5. Lex Luthor
4. Thanos
3. Venom
2. Macskanő
1. Joker

A kutatásból kiderült továbbá, hogy az amerikaiak által leginkább vágyott három szuperképesség a láthatatlanság, a gyógyítás és az időutazás. A megkérdezettek 64%-a vallotta magát rajongónak, 48%-a élvezte az ilyen filmeket és a válaszolók 32 százaléka vett már részt vagy szívesen venne részt geek-eseményen. 

A ti top 10-es listátok hogy nézne ki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)