Hirdetés

Lehet, hogy elkészül az Amerikai Pite ötödik része?

|

Tara Reid már győzködi az American Reunion rendezőit, hogy forgassanak újra együtt.

Hirdetés

Tara Reid, az Amerikai Pite filmek Vicky Lathumja a Sharknado 6-tal kapcsolatos interjújában a legendás Pitéről is beszélgetett a spanyol CinePoppal.

Hirdetés

A színésznő elmondta, hogy nemrégiben találkozott a legutóbbi Amerikai Pite film, az American Reunion (vagy magyarul Amerikai Pite: A találkozó) rendezőpárosával, Jon Hurwitz-cal és Hayden Schlossberggel. Ha már egy buliban jártak, felvetette az új mozi ötletét, amire a rendezők lelkesen azt felelték, hogy szívesen összehoznák újra a csapatot egy új filmre.

Hivatalos megerősítés ugyan ezzel kapcsolatban még nincs, azt viszont Thomas Ian Nicholas (a fimekben Kevint alakító színész) elmondta, hogy a Reunion után egyébként tényleg elkészült a következő Amerikai Pite forgatókönyve, de az jelenleg valahol a Universalnál porosodik. Konkrét tervek tehát nincsenek a filmmel kapcsolatban, de mindenképp izgalmas felvetés 6-7 évvel a legutóbbi klasszikus Amerikai Pite után a folytatás lehetősége.

A számozás amúgy ne tévesszen meg senkit sem: ha összejön az új film, akkor igazából tényleg ez lesz az ötödik valódi Amerikai Pite epizód, egyedül a hazai fura címadás miatt érkezett hozzánk számozott részként a négy spin-off film, amik kihagyták a mozit és egyből DVD-re jelentek meg - ezek voltak az American Pie Presents Band Camp, az American Pie Presents: The Naked Mile, az American Pie Presents: Beta House és az American Pie Presents: The Book of Love vagy ahogy hazánkban ismert, az Amerikai pite 4. - A zenetáborban, az Amerikai pite 5. - Pucér maraton, az Amerikai pite 6. - Béta-ház és az Amerikai pite: A szerelem Bibliája.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)