Hirdetés

Andrew Garfield elárulta, ki a kedvenc Pókember színésze

|

Az Amazing Spider-Man főszereplője letettte a voksot, és nem magára szavazott. Szűkül a kör.

Hirdetés

A Pókember: Nincs hazaút úgy oldotta meg a multiverzum a képernyőre vitelét, hogy a korábbi filmfeldolgozásokból, az eredeti színészekkel hoz vissza gonoszokat, ami kapcsán mindenki azt sejti, hogy a két korábbi főszereplő, Toby Maguire és Andrew Garfield Peter Parkerje is megjelenhet a moziban.

Így nem meglepő, hogy az Amazing Spider-Man sztárja mostanában megint sok kérdést kap a szuperhősről, aminek kapcsán nemrég néhány mókás történetet is megosztott.

Garfield új filmje, a Tick, Tick... Bumm! kapcsán látogatott el a GQ- hoz, ahol egy jó kedélyű videóban saját magára vonatkozó kérdésekre és posztokra reagál különböző weboldalakon.

Hirdetés

Miután kijavította a Wikipédia-oldalát, ahol tévesen azt állították róla, hogy bélyegeket gyűjtött, majd jót nosztalgiázott azon a Reddit-poszton is, amiben az édesanyja által készített jelmezben pózol Pókemberként, egy Twitter-bejegyzéshez keveredik, amiben a legjobb filmes feldolgozást beszélik ki a rajongók.

A poszt szövege szerint Tobey Maguire volt a legjobb Peter Parker, de nem volt igazán jó Pókember, Garfieldról pont ennek az ellenkezőjét írja a rajongó, Tom Holland pedig pont a kettejük átlaga. Miután a színész megírja a válaszát, amiben a poszt írójára hagyja a véleményét, azt azért elmondja, hogy az ő személyes kedvence Tobey Maguire volt, hiszen a gyermekkora meghatározó filmélménye volt az ő alakítása.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ezt követően pedig felidézett egy történetet is, amikor egymás után háromszor nézte meg egy barátjával a Raimi-trilógia első részét, ami közben ők is együtt mondták a szövegetet a filmmel. Garfield haverja akkor még úgy gondolta, soha nem lesz esélye a Marvel-hős szerepére, amiről persze tudjuk azóta, hogy mégis megvalósult.

A videó későbbi szakaszában egyébként egy másik képregényes karakter is szóba kerül, szintén egy Twitter-felhasználó veti fel, hogy szerinte Garfield jó választás lenne a Joker szerepére. De a színész állítása szerint a korábbi, a szerephez kapcsolódó alakítások miatt - Heath Ledger mellett Jack Nicholsont és Joaquin Phoenixet emeli ki - inkább nem vállalná el ezt a munkát még akkor sem, ha felkeresnék vele. Más kérdés, hogy Garfield vehemensen tagadja azt is, hogy a Pókember: Nincs hazaúthoz bármi köze lenne, pedig ezt sokan már-már bizonyított tényként kezelik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)