Hirdetés

Andrew Garfield még Emma Stone-nak is hazudott a Pókember: Nincs hazaút kapcsán

|

Andrew Garfieldból nem könnyű kiszedni a titkokat.

Hirdetés

Állszent dolog lenne azt gondolni, hogy még mindig hatalmas spoilernek számít a több mint egy hónappal ezelőtt bemutatott Pókember: Nincs hazaút nagy csavarja, hiszen egyrészt bőven volt már ideje mindenkinek megnézni a filmet, aki csak akarta, másfelől pedig most már tényleg a létező összes közösségimédiás felület ezzel van tele, tehát kivédhetetlen a dolog.

Játsszunk tehát nyílt kártyákkal: a Pókember: Nincs hazaútban bizony tényleg felbukkant, sőt fontos szereplővé vált a két korábbi Pókember, vagyis Tobey Maguire és Andrew Garfield, noha korábban maguk a színészek is tagadták ezt.

Hirdetés

Andrew Garfield tiltakozott anno a leghevesebben a pletykák ellen, és most kiderült, hogy egykori párjának (a magánéltben és A csodálatos Pókember filmekben egyaránt), vagyis Emma Stone-nak is hazudott a Pókember: Nincs hazaút kapcsán. Minderről a Happy Sad Confused podcastban mesélt.

Elmondta, hogy Emma Stone folyamatosan üzeneteket írogatott, és kérdezgette őt arról, hogy tényleg benne lesz-e a Nincs hazaútban, Garfield pedig természetesen letagadta az egészet.

Ha esetleg nem láttátok volna még a Pókember: Nincs hazaútról készül kritikánkat, akkor itt tudjátok pótolni: 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)