Hirdetés

Andrew Garfield tényleg visszatérhet a Marvel filmes univerzumba?

|

Erről szólnak egyes pletykák, de azért kezeljük helyén a dolgot.

Hirdetés

A Pókember: Nincs hazaút hatalmas sikere után sokan azonnal követelni kezdték, hogy Andrew Garfield teljes egészében térjen vissza főállású Pókemberként, vagyis vagy készüljön el A csodálatos Pókember 3 a Sonynál, vagy pedig Garfield lehessen a "Pókember nélküli pókverzum", azaz a Sony's Spider-Man Universe (SSU) saját hálószövője. Eddig egyik kapcsán sem kaptunk biztató híreket, sőt a Kraven, a vadász (elvileg) kiszivárgott forgatókönyve semmilyen formában nem említi meg Pókembert vagy Peter Parkert, így Garfield visszatérésére itt is kár számítani. 

Az MCU viszont teljesen más tészta. Felröppent a napokban egy pletyka, miszerint a Marvel Studios jelenleg is tárgyal Andrew Garfielddal arról, hogy ne a Sonynál, hanem az MCU-ban kamatoztassa tudását, vagyis kifejezetten a Marvel mozikban térjen vissza, mint egy alternatív univerzum saját Pókembere. 

Hirdetés

Bár hivatalosan még nincs megerősítve, sokan úgy gondolják, hogy az MCU következő nagy filmes eseménye a Secret Wars lehet, vagyis az a történetszál, mely során számos alternatív univerzum hősei találják magukat egymással szemben. Itt tényleg nem lenne rossz, ha feltűnne Garfield is, de a Giant Freakin Robot által elregélt pletykákat érdemes két lábbal a földön állva kezelni. Több sajtóorgánum is kész tényként közölte a hírt, miszerint Andrew Garfield visszatér a Marvel filmes univerzumba, ez a megállapítás viszont több sebből is vérzik. 

Kezdjük az elején: Pókember filmes jogai továbbra sincsenek a Marvel Studiosnál, a Sony pedig bolond lenne ezeket a jogokat visszapasszolni. Előbb utóbb persze kezdenie kell valamit a stúdiónak azzal is, hogy találjanak egy Pókembert a saját filmes világuknak, de annak végképp semmi értelme nem lenne, ha a Tom Holland-féle vonal mellett egy új szériát is elindítanának. A pletykákban ugyanis egyből arról van szó, hogy a Marvel háromfilmes szerződést akar kötni Andrew Garfielddal - még egyszer, a Marvel Studios egyedül ilyen megállapodást egészen egyszerűen nem köthet, ehhez kell a Sony is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Végezetül azt sem szabad elfelejteni, hogy idén áprilisban Garfield azt nyilatkozta, egy időre vissza akar vonulni a színészkedéstől, pihenni szeretne. Három szuperhősös mozifilmre előre elkötelezni magadat pedig nem épp a pihenés szinonimája. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)