Hirdetés

Andrew Garfield YouTubernek áll az új filmjében

|

A szereplőgárdában szerepel a Jackass filmek sztárja, Johnny Knoxville is.

Hirdetés

Andrew Garfield még csak 37 éves, de már rengeteg műfajban kipróbálta magát és impozáns azoknak a rendezőknek a névsora is, akikkel együtt dolgozott eddigi pályafutása során (köztük van Martin Scorsese, David Fincher, Terry Gilliam és Mel Gibson). Bár a legtöbben Pókemberként emlékeznek rá, a színész számos drámai és komikus szerepben bizonyította már a tehetségét, többek között a legnagyobb közösségi oldal megalkotását bemutató A közösségi hálóban is. 

Hirdetés

Ezúttal azonban nem alapítói, hanem felhasználói oldalról közelíti meg a közösségi médiát. A Gia Coppola (Palo Alto) által rendezett Mainstream történetében ugyanis egy Frankie (Maya Hawke) nevű lány arról álmodozik, hogy befusson az interneten, amikor találkozik a karizmatikus YouTube sztárral, Linkkel (Andrew Garfield) és együtt kezdenek el tartalmat gyártani, amiket villámgyorsasággal felkapnak, hamarosan azonban mindketten megtapasztalják az influenszerkedés sötét oldalát. Rajtuk kívül Nat Wolffot, Jason Schwartzmant és Johnny Knoxville-t is a stábban köszönthetjük, de fel fognak bukkanni valódi közösségi médiás arcok is, mint Juanpa Zurita, Casey Frey és PatrickStarrr. 

A Mainstream május 7-én debütál a mozikban és VOD-on, számíthattok testvéroldalunk, a Puliwood kritikájára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)