Hirdetés

Andy Serkis bevallotta, hogy hazavitt valamit A Gyűrűk Ura forgatásáról

|

A színész szerint ajándékba kapta az ereklyét, és azóta is őrzi.

Hirdetés

J. R. R. Tolkien kultikus fantasy regényeit Peter Jackson álmodta vászonra egy trilógia képében, amely a mai napig az egyik legsikeresebb és legnagyobbra értékelt adaptáció. Az illusztris szereplőgárdával készült alkotások számos színésznek meghozták a világhírt, beleértve Andy Serkist is, aki A gyűrű szövetsége előtt olyan viszonylag ismeretlen filmekben bukkant fel, mint a Bokszkirály, a Tingli-tangli és a Szerelmi örvény, de sorozatok tekintetében sem volt több szerencséje.

Gollam zseniális megformálójaként azonban világszerte ismertté vált, és azóta is örömmel vesz részt bármilyen a franchise-zal kapcsolatos dologban, legyen az hangoskönyv, podcast vagy esemény. 

Hirdetés

Serkis számára érezhetően fontos ez a szerep, de ez nem meglepő: a színészek közel több évet töltöttek az életükből az eredeti trilógiával (egyeseknél a Hobbit-filmekről nem is beszélve), így erős kötelék alakult ki közöttük és karaktereik között, sokan még egyentetoválást is varrattak emlékként. Serkis ugyan nincs azok között, akiknek a testén ilyesfajta jel található, viszont ő sem távozott üres kézzel A Gyűrűk Ura filmek forgatásáról: a Tara Hitchcocknak adott interjúja során felfedte, hogy birtokában van az, amit Gollam olyannyira megszállottan szeretetett: 

Nos, elmondhatom, hogy a rendező egyik nagyon jó barátjától megkaptam az egyik gyűrűt A Gyűrűk Urából. Szóval a Drágaság hozzám került, és ez egy egészen különleges ajándék volt."

A színész hozzátette, hogy szerinte ez volt a legjobb ajándék, amit valaha is kapott szakmailag. Persze nem ő az egyetlen, aki rendelkezik ezzel a csecsebecsével, a Frodót alakító Elijah Wood korábban elmondta, hogy neki is van egy, és szerinte körülbelül 10 darab készült a filmekhez. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)