Hirdetés

Andy Serkis újra eljátszaná Gollamot, de csak egy feltétellel

|

A kiemelkedő motion capture munkáiról ismert színész örömmel visszatérne A Gyűrűk Ura világába.

Hirdetés

Február végén derült ki, hogy a jogokat birtokló Embracer Group megegyezésre jutott a Warner Bros. Discoveryvel, ennek értelmében utóbbi vállalat, illetve az alá tartozó New Line Cinema új A Gyűrűk Ura-filmeket fog készíteni. Az üzletre Peter Jackson és trilógiájának írói, Fran Walsh és Philippa Boyens is reagáltak, és elmondták, hogy a két cég már a kezdetektől fogva bevonta őket (ellentétben az Amazon A hatalom gyűrűi sorozatával, amihez nem volt közük), azt viszont nem tudni, hogy a tanácsadáson kívül mennyire folynak bele a projektekbe, Jackson beáll-e rendezőnek. 

Mindenesetre az illetékesek szerint Tolkien világának legnagyobb része még kiaknázatlanul hever, és nagyon izgatottak amiatt, hogy mélyebbre kalauzolhatják a nézőket, szóval nem a már ismert történeteket akarják újra elmesélni. Ettől persze felbukkanhatnak ismert arcok az új filmekben is, például a széria egyik legnépszerűbb karaktere, az Andy Serkis által megformált Gollam. 

Hirdetés

Serkis a BroBible-nek adott interjújában elmondta, hogy nagyon szívesen életre keltené újra Szméagolt, viszont van egy feltétele annak, hogy rábólintson egy esetleges felkérésre: 

"Peter Jackson, Fran Walsh és Philippa Boyens szinte a második családom, rengeteg filmet készítettünk együtt. Hadd mondjam el azt, hogy ők a legjobb és legcsodálatosabb emberek, akikkel együtt dolgozhattam. Úgy gondolom, hogy nagyon sok más potenciális Középfölde-projekt is megvalósulhat, és ha ők megcsinálják, természetesen ugranék a lehetőségre, hogy megújítsuk ezt a kapcsolatot... Középfölde sosem hagyott el engem.".

Szavaiból tehát azt vehetjük le, hogy ha újra az említett filmesekkel dolgozhat, szívesen mond igent. Gollam történetében még vannak homályos részek, amiket meg lehetne ismertetni a rajongókkal, de az is simán elképzelhető, hogy egy egészen más karakter képében térne vissza Serkis a franchise-hoz, ahogyan tette azt a Star Wars esetében is, elvégre nem csak Snoke-ot alakította Az ébredő Erőben és annak folytatásában, hanem Kino Loy-t is az Andor sorozatban. Csupán annyi kell, hogy a Warner Bros. ismét szabad kezet adjon Peter Jacksonnak, és akkor valószínűleg nemcsak Andy Serkis térne vissza örömmel Középföldére, hanem a nézők is. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)