Hirdetés

Angelina Jolie családon belüli erőszakkal vádolja volt férjét, Brad Pittet

|

Mind ő, mind gyermekeik készek tanúskodni.

Hirdetés

Most is zajló válóperükben nyújtott be március 12-én új dokumentumokat Angelina Jolie, melyekben volt férjét, Brad Pittet családon belüli erőszakkal vádolja, írta meg az Us Weekly.

Az iratok szerint a színésznő bizonyítani is kész a vádakat (amik nem lettek egyelőre részletezve), valamint mind ő, mind pedig kiskorú gyermekeik hajlandók tanúskodni ezügyben.

Hirdetés

A Us Weekly szerint egy Pitthez közeli forrás úgy tartja, mindez nem több, mint kísérlet arra, hogy Jolie ártson a színésznek.

Jolie és Pitt 2004-ben, a Mr. és Mrs. Smith forgatásán találkoztak, ezután kezdtek el járni. 2014-ben házasodtak össze, de két évvel később szét is váltak, jóllehet a válást máig nem véglegesítették. Hat közös gyermekükből hármójukat örökbe fogadták.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)