Hirdetés

Angelina Jolie a Star Wars univerzumban is szívesen szerepelne

|

Az Eternals után Jolie a messzi-messzi galaxist is meglátogatná, bár arra nincs még ötlete, hogy milyen szerepben.

Hirdetés

Angelina Jolie hamarosan debütál a Marvel Cinematic Universe részeként. Az Eternalsban ugyanis ő alakítja majd Thenát, és így hosszútávú belépőt kap az egyik legnépszerűbb franchise-ba. A színésznő azonban nem állna meg itt, és ezt jelezte J.J. Abramsnek is.

Hirdetés

Jolie a D23 Expón adott interjújában elmondta, hogy gyakorlatilag sarokba szorította a Star Wars: Skywalker kora rendezőjét.

"Beszéltem J.J.-vel. Sarokba szorítottam őt. Azt mondtam neki, »ötletem sincs arra, hogy miért ne lehetnék benne a Star Warsban.«"

Arra a kérdésre, hogy milyen szerepet vállalna az univerzumban, már nem tudott válaszolni, de látszott rajta, hogy őszintén érdekelné egy lehetőség. Mivel J.J. valószínűleg végezni fog a sorozattal a Skywalker kora után, nem biztos, hogy bármi haszna lesz a mostani tárgyalásának, de ettől még számtalan alkalma lehet a bekerülésre.

Jön két új Star Wars sorozat, egy új trilógia is készülőben van, így aztán Jolie-nak minden esélye meglesz a jövőben. Ti milyen szerepet képzelnétek el neki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)