Hirdetés

Készül a második Angry Birds film

|

A játékokban is van még pénz de az Angry Birds franchise a filmnézőkből még tovább élhet.

Hirdetés

2009-ben jelent meg az első Angry Birds játék, amit számos másik követett, nem beszélve a plüssökről, ruházatokról, innivalókról, ki tudja még, miről. A láz már lecsengett, viszont az Angry Birds film nem teljesített rosszul.

Részben ezért, részben a játék tizedik évfordulójának ünnepe alkalmából készül a The Angry Birds Movie 2, amiről most még csak annyit tudni, hogy a Columbia Pictures felel érte, és 2019. szeptember 20-án kerül mozikba. Arról, hogy kik lesznek a visszatérő karakterek, milyen történetet várhatunk, még nincs hír, viszont a rendező az Adventure Time-ot (Kalandra fel!) is készítő Thurop Van Orman lesz, segítséget pedig a Rick és Mortynál közreműködő John Rice-tól kap. Peter Ackerman írja a forgatókönyvet, John Cohen pedig újra producerként segít.

Láttátok az első részt? Szerintetek milyen lenne a jó folytatás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)