Hirdetés

A Simpson család írója körmöli az Angry Birds mozit

|

A Rovio nem hagyja pihenni aranytojást tojó dühös madarát és a franchise újabb területre merészkedik: film készül az Angry Birds-ből.

Hirdetés

A napokban számoltunk be az Angry Birds filmváltozatának részleteiről, akkor kiderült többek között az is, hogy a Rovio és a Sony Pictures együttműködésének gyümölcseként 2016. július elsején élvezhetjük a vásznon is kedvenc dühös madaraink ámokfutását, animációs változatban.

A mozi munkálatai szemmel láthatóan felgyorsultak, ugyanis ma bejelentették, hogy A Simpson család egyik írója, Jon Vitti készíti az Angry Birds adaptációjának forgatókönyvét. Üröm az örömben, hogy többedmagával együtt Vitti jegyezte az Alvin és a mókusok első és második részének szkriptjét is, ami ugye kétkedésre adhat okot, de azért mi legyünk bizakodóak.

Ami viszont továbbra is nagy kérdőjelként lebeg a projekt felett, hogy ki csücsülhet a rendezői székbe, illetve, hogy vajon három év múlva is ugyanekkora népszerűségnek örvend majd az Angry Birds franchise, mint most? Meglátjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)