Hirdetés

Szavazz: Melyik a kedvenc, most futó animációs sorozatod?

|

Attól, hogy rajzolták őket, nem (csak) gyerekeknek valók. Szavazz, hogy szerinted melyik a legjobb animációs sorozat, ami még ma is megy!

Hirdetés

A South Park a huszadik évadát kezdte, a Simpson család már 1989 óta szórakoztat minket, a BoJack Horseman pedig ugyan még nem jutott el Magyarországra szinkronosan, a Netflixen tarol. 

Aztán ott van még a Family Guy, a Bob burgerfalodája, a Texas királyai, az Amerikai fater és a már kétszer elkaszált, elvileg végleg véget ért Futurama, amik a napokban megjelent Animation Throwdownban is szerepelnek. A gyerekeknek készült, de felnőttek körében is sikeres Kalandra Fel!, valamint Steven Universe szintén sikerrel futnak, az Adult Swimen futó Rick és Morty pedig épp a legnépszerűbb az IMDb listáján. Most kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre is, hogy szerintetek melyik a legjobb, melyiket érdemes nézni, és ha a kedvencetek nincs a listán, vagy épp kifejtenétek, hogy miért azt jelöltétek be, amelyiket, írjátok meg kommentben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)