Hirdetés

Animációs sorozat is jöhet a The Walking Dead világából

|

A franchise tartalmi vezetője erősen gondolkozik azon, hogy egy új formátumot próbálnak ki a sorozathoz.

Hirdetés

Mivel a fő, The Walking Dead széria a végéhez közeledik, Scott Gimple már javában a jövőt tervezi. A Fear the Walking Dead, és a The Walking Dead: World Beyond már javában pörögnek, de várható még a Tales of the Walking Dead is, ami Carolra és Darylre koncentrál. Az animációs spin-off lehetősége is többször feljött, de Gimple szerint nem csak fontolgatják a dolgot, hanem aktívan keresik is a lehetőséget.

Hirdetés

Gimple nemrégiben a The Hollywood Reporternek adott interjújában mesélte erről:

"Az egyik dolog, amibe komolyan belenézünk az az animációban rejlő lehetőségek. Robert Kirkmannek egyébként is komoly tehetsége van hozzá, ráadásul Matt Negrete [a World Beyond társalkotója] és én is onnan jöttünk, ráadásul dolgoztunk is együtt animáción annak idején."

Kirkman egyik képregényéből, az Invincible-ből készül jelenleg egy egyórás animációs film, így a The Walking Dead képregényének alkotója egyébként is szerezni fog ezzel némi tapasztalatot. A végén tényleg összejöhetnek annyira a dolgok, hogy egy új formátumban láthatjuk viszont a poszt-apokaliptikus drámát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)