Hirdetés

Animációs sorozattal bővül a The Boys-univerzum jövőre

|

A Diabolical a The Boys világának eddig nem ismert történeteit meséli el.

Hirdetés

Nem tudni még, mikor tér vissza az Amazon Prime Video nagy sikerű szuperhősös sorozata, a The Boys a harmadik évaddal, de a munkálatok haladnak, ha minden igaz, sínen van a 2022-es premier. Karl Urban a hétvégén bejelentette, hogy nem csak ennek örülhetünk: készül a Diabolical nevű animációs sorozat is, ami ugyancsak jövőre érkezik.

"Meglepetés! Már majdnem készen vagyunk animációs sorozatunk, a Diabolical nyolc részével. Összetereltünk néhány elképesztő alkotót, és egyetlen szabályt tűztünk ki nekik... csak viccelek, nem voltak szabályok." - nyilatkozta Eric Kripke, széria executive producere. "Úgy gondolod, a The Boys őrült? Várj, amíg meglátod ezt!"

Hirdetés

A projektben executive producerként sok más mellett részt vesz Seth Rogen és Evan Goldberg is, továbbá közreműködik Awkwafina, Garth Ennis, Eliot Glazer, Ilana Glazer, Simon Racioppa, Justin Roiland, Ben Bayouth, Andy Samberg és Aisha Tyler.

A premier 2022 elejére várható, valószínűleg a harmadik évad előtt kapjuk meg.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)