Hirdetés

Egyszerű jelmezzel is lehet nagyon bonyolult egy cosplay

|

Egy rajongó egy olyan szereplő cosplayét is megoldotta, aki még az animéktől megszokott nem épp kis fegyverekhez képest is óriási kellék megépítését igényelte.

Hirdetés

A japán cosplayer, akit online Itsuku1 néven ismernek, nemrég egy elég bonyolult cosplayt készített el, pedig magával a jelmezzel kifejezetten egyszerű dolga volt. A Durarara című anime egyik szereplőjének külsejét vette fel, aki egy bár kiszolgálójának öltözetében jár, így csupán egy ing-mellény-csokornyakkendő kombóra volt szüksége. A feladat neheze viszont csak ezután következett.

Az emberfeletti erővel bíró szereplő ugyanis nem mindennapi fegyvereket szokott használni, Itsuku pedig egy kiváltképp nehéz jelenet újraalkotására vállalkozott, amiben Shizuo Heiwajima egy, a betonból kitépett utcai táblával harcol, ahogy az alábbi képeken is látható.

A cosplayer a lehetetlennek látszó méretei ellenére nem kicsinyítette le a fegyvert és szivacsból megépítette a táblát. Ahogy az alábbi képek alapján ti is láthatjátok, ezt aztán meg kellett erősítenie néhány fém alkatrésszel, különben a nagy tömeg alatt a szivacs meghajlott volna. A végeredmény viszont valószínűleg maradéktalanul kárpótolta a nem túl egyszerű munkafolyamatért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)