Hirdetés

Anime-rövidfilmekkel bővíti az univerzumot a Star Wars: Visions

|

A stúdió szerint a világ legjobb japán alkotói csatlakoznak a messzi-messzi galaxishoz, hogy megmutassák vízióikat.

Hirdetés

Megkockáztatom, hogy a tegnapelőtti Disney Investor's Dayen történt bejelntésdömpinghez hasonlót még nem látott a film- és sorozatipar. A Mickey egeres cég Marvel és Star Wars témában is olyan mennyiségű projektet villantott meg, hogy az elkövetkezendő években valószínűleg egymásnak adják majd a kilincset az izgalmasabbnál izgalmasabb alkotások.

Akik régóta várják, hogy a messzi-messzi galaxisban megjelenjen egy újabb műfaj, az a Star Wars: Visiontől el lesz ragadtatva. A projekt keretében ugyanis elmondásuk szerint "a világ legjobb japán alkotóit" kérték fel arra, hogy egy-egy víziót valósítsanak meg a Star Wars univerzumában. 

Hirdetés

Pontosabbat egyelőre nem jelentettek be (mondjuk egy Studio Ghiblivel való együttműködéssel minket például megvennének kilóra), de annyit már tudunk, hogy tíz, a Visions égisze alatt megjelenő rövidfilmet láthatunk majd.

Kathleen Kennedy szerint ez a Star Wars galaxis ünnepe lesz, tehát arra következtethetünk, hogy több különböző érából származó, változatos helyszíneken játszódó történeteket kaphatunk. Elsőre egy Love, Death & Robots stílusú szériát képzelünk el, ami egész egyszerűen fantasztikus lenne a Star Wars díszletek között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)