Hirdetés

Annyira agresszív volt Tom Hardy a Mad Max forgatásán, hogy Charlize Theron védelmet kért maga mellé

|

A színésznőt a Mad Max egyik producer kísérte, aki egyben próbált segíteni a nézeteltérések elsimításában is.

Hirdetés

Közel tíz év eltelt azóta, hogy leforgatták a Mad Max: A harag útja jeleneteit, de Tom Hardy és Charlize Theron is élénken emlékszik arra, mennyire nehéz volt a közös munka. Eddig is köztudott volt, hogy nem jöttek ki jól egymással, de egy friss interjúból újabb részletek derültek ki.

Vanity Fairrel beszélgetett a két színész, amikor szóba került az ellentét, amit a szintén jelen lévő Nicholas Hoult úgy írt le, mintha a családi nyaraláson a szülők veszekedtek volna az első üléseken.

Hirdetés

"Vagy veszekedtünk, vagy kerültük egymást - nem tudom, melyik a rosszabb - és ezzel kellett foglalkoznia [a stábnak]. Szörnyű volt. Nem kellett volna ezt csinálnunk, jobban kellett volna viselkednünk. Ezt vállalom."

- mondta Theron, aki egy ponton túl csak az egyik producer társaságában volt hajlandó közlekedni, mert féltette biztonságát, annyira megrémítette Hardy viselkedése.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

"Visszanézve, túlságosan bele voltam merülve. A mindkettőnket érő nyomás néha túl nagy volt. Egy jobb, alighanem tapasztaltabb partnerre volt szüksége. Ezt nem lehet megjátszani. Szeretném hinni, hogy most, hogy idősebb és rondább vagyok, meg tudnék birkózni a feladattal."

- tette hozzá Hardy. 

A Furiosa múltjáról szóló... nos, Furiosa 2024-ben érkezik, a címszereplőt Anya Taylor-Joy, a főgonoszt pedig Chris Hemsworth fogja alakítani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)