Hirdetés

Annyira jó egy viking dal magyar verziója, hogy az Assassin's Creed Valhallában is szívesen hallgatnánk

|

A My Mother Told Me nem véletlenül lett annyira népszerű, Fojtyik Alexandra előadásában pedig akár magyarul is meghallgathatjátok a dalt.

Hirdetés

A My Mother Told Me dallamait meghallva a legtöbbeknek biztosan a Vikings tévésorozat jut eszébe, melynek szereplői tényleg elénekelték a legendás viking nótát. A dal igazán hosszú múltra tekint vissza, már a 13. század elején megszületett Egils saga Skallagrímssonar izlandi sagában is szerepelt.

Sokan az Assassin's Creed Valhallához is kötni szokták, de hiába van fent a YouTube-on seregnyi My Mother Told Me videó valhallás cover képpel, emlékeim szerint (javítsatok ki, ha tévedek) magában a játékban nem csendül fel ez a nóta - hatalmas kár érte. Ettől persze még millió és egy alkalommal meg lehet hallgatni, és a magyar verziót is érdemes elindítani.

Hirdetés

Fojtyik Alexandra ugyanis lefordította a My Mother Told Me-t, és saját YouTube-csatornájára feltöltötte saját verzióját a dalból. Érdemes alaposan körülnézni Alexandra videói között, jó pár gyöngyszemre bukkan itt az ember.

Íme a My Mother Told Me magyar változata, avagy a "Vár Rám a Túlpart":

A videót nemfoglalt13 nicknevű olvasónk küldte, köszönjük neki. A dalról nekem egyébként a sYn Club tavalyi The Witcher 3: Wild Hunt videója jutott eszembe, melyben Ena Zelkova énekelt hasonlóan szépen. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)