Hirdetés

Annyira utálta Andrew Lloyd Webber a Macskák filmet, hogy vett egy kutyát

|

A legendás musical atyja szerint is borzalmas volt az adaptáció.

Hirdetés

Az 1981-ben bemutatott Macskák minden idők egyik legismertebb musicalje, így érthető, hogy a filmesek ennek átültetésében is láttak potenciált, de a végeredmény szörnyű lett, a 2019-es film állítólag 100 millió dolláros veszteséget jelentett a Universal Pictures számára. Nem megepő, hogy Andrew Lloyd Webber, a musical alkotója sem zárta a szívébe.

"Megnéztem, és azt gondoltam »Ó, Istenem, ne.«. Ez volt az első alkalom a nagyjából 70 évem alatt, amit ezen a bolygón töltöttem, hogy elmentem és vettem egy kutyát. Szóval az egyetlen jó dolog ebben az én kicsi havanese kutyám lett."

- nyilatkozta a Varietynek.

Hirdetés

"Azt mondtam, mindig velem kell lennie, mert érzelmileg sérültem és terápiás kutyaként van rá szükségem. Egy légitársaság válaszul azt kérdezte: »tudja bizonyítani, hogy valóban szükssége van rá?«  Én meg mondtam, hogy »Igen, csak nézze meg, mit tett Hollywood a musicalemmel, a Macskákkal«. Ezt követően megjött a jóváhagyás, kiegészítve azzal, hogy »Nincs szükség orvosi igazolásra«.

Annak ellenére, hogy neves színészek játszottak benne, a Macskák filmet a kritikusok is szétszedték, és a nézőket sem csábította el. Reméljük, mindenki tanult ebből, és Steven Spielberg decemberben érkező West Side Storyja már jobban sikerül.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)