Hirdetés

A Hangya és a Darázs Szelleme még visszatérhet az MCU-ba

|

A karaktert játszó színésznő sokat ugyan nem mondhatott, de az biztos, hogy Szellem még életben van.

Hirdetés

A 4. fázisos filmek bejelentése után rengeteg rajongóban merült fel a kérdés, hogy mi újság van a Hangya és a Darázs rosszarcával. Szellem nem volt az a tipikus gonosztevő, és a végén még hőseink mellé is állt. Scott miatta ment be a kvantumtérbe és veszett el ott a Végjáték előtt.

Hirdetés

A Végjáték eseményei után a kérdés, miszerint most Szellem életben maradt-e vagy sem, még lógott a levegőben, de maga a színész, John-Kamen a Yahoo Movies UK újságírójának adott interjújában tisztázta a helyzetet. Már amennyire tisztázhatta.

"A MCU-ban aláírunk egy szerződést a vérünkkel, aztán összevarrják a szánkat. Annyit mondhatok, hogy Szellem nem halt meg."

Sok rajongó várja vissza a képernyőkre a karaktert, így ez számukra megnyugtató hírként szolgálhat. Egyelőre senki sem beszél arról, hogy Szellem felbukkan-e a negyedik fázis valamelyik filmjében, de a lehetőség így adott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)