Hirdetés

Egy érdekes név bukkant fel A Hangya és a Darázs stáblistájában

|

Néhány hét múlva kerül mozikba az Ant-Man and the Wasp, addig pedig van még időnk átolvasni a kiszivárgott stáblistát.

Hirdetés

A Twitter felhasználónak, StitchKingdomnak köszönhetjük az előkerült A Hangya és a Darázs stáblistát, amiben a már ismert nevek mellett egy MCU-ban még nem látott szereplő is felbukkan. Aki tart a spoilerektől, az értelemszerűen ezen a ponton fejezze is be szépen az olvasást. 

Hirdetés

Nos, mivel már csak azok maradtak velünk, akik nem félne az ilyen infóktól, elárulhatjuk, hogy Elihas Starr, azaz Egghead neve bukkant fel a stáblistán. A Marvel képregények rajongóinak ismerős lesz a név, mivel a karakter a Hangya egyik ismertebb ellenfele.

Egghead először a '60-as évek sztorijaiban bukkant fel, és mindig is megszállottja volt Hank Pym ruhájának. Minden terve arra szolgált, hogy feltárja a technológiája mögötti titkokat, így megpróbálta ellopni, szabotálni, és lemásolni is azt.

Hogy a karakternek mekkora lesz a szerepe a filmben, azt még nem tudjuk, de mivel alig néhány hét van vissza a premierig, talán már nem is érdemes találgatásra pazarolni az időt. A Hangya és a Darázs július 26-án érkezik meg a hazai mozikba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)