Hirdetés

Michael Douglas lett a Hangya

|

Oscar-díjas színésszel erősítette a Marvel a 2015-ben érkező Hangya mozi stábját: Michael Douglas lett a kiválasztott!

Hirdetés

Bármilyen véleménnyel is vagyunk a különböző Marvel filmekről, azt el kell ismernie mindenkinek, hogy a cég a casting terén nagyon ritkán hibázik és miután az Amerika Kapitány: A tél katonája megkapta Robert Redfordot, mint nagyágyút, ideje volt hogy a 2015-ben érkező Ant-Man mozihoz is bejelentsenek legalább egy Oscar-díjas színészt.

A CineStar számolt be a szenzációról, miszerint Michael Douglas fogja eljátszani Hank Pym-et, a legelső Hangyát (a karakterről itt olvashatsz bővebben), amit a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige jelentett be a minap.

A Marvel harmadik fázisát elindító filmben persze ott lesz Paul Rudd, mint Scott Lang, vagyis a második Hangya is, de a történetről még nem tudunk pontos részleteket, tehát várjuk a további információkat, hogy Edgar Wright rendező és Joe Cornish író mit tervez az említett színészekkel.

Ti örültök Michael Douglas csatlakozásának?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)