Hirdetés

Antal Nimród is dolgozott a Stranger Things új évadán

|

A magyar rendező a Kontroll, a Ragadozók és a Viszkis mellé felvésheti a Stranger Things címet is.

Hirdetés

2019 óta várták már a Stranger Things rajongók, hogy folytatódjon a Netflix misztikus sorozata, amely olyan fiatal színészekkel ismertette meg a világot, mint Millie Bobby Brown (Eleven/Tizenegyes), Finn Wolfhard (Mike) és Joe Keery (Steve). Bár a visszatérésből már tavaly novemberben is kaptunk ízelítőt, a streamingóriás csak pár hete tűzte ki a 4. évad első felének premierdátumát, mivel az új szezon két adagban fog felkerülni a Netflixre: az első öt rész május 27-én debütál, a maradék négy pedig július elsején. Várni így is kell, de legalább nem ez hozza el a búcsút, lesz ötödik felvonás is, azzal fog majd befejeződni a széria. 

Hirdetés

Azóta már az is kiderült, hogy kik fogják rendezni az egyes részeket, és bizony nem mindet a széria két atyja, Matt és Ross Duffer. A Duffer-tesók az első, a második, a hetedik, a nyolcadik és a kilencedik epizódért felelnek, ami pedig a többit illeti, a harmadikat és negyediket Shawn Levy (Free Guy) vezényelte le, míg a Mafab.hu információi szerint az ötödiken és hatodikon hazánk egyik Hollywoodban is tevékenykedő rendezője, Antal Nimród dolgozott.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Antal Nimród olyan filmeket hozott tető alá Magyarországon, mint a Kontroll és A Viszkis, külföldön pedig olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Laurence Fishburne (A szállítmány) és Adrien Brody (Ragadozók), de részt vett az M. Night Shyamalan produceri felügyeletével készült AppleTV+-os sorozat, a Servant munkálataiban is. Következő hollywoodi filmje a Retribution címre hallgathat, és az eddigi részletek alapján Liam Neesont köszönthetjük majd a főszerepében. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)