Hirdetés

Anthony Hopkins „céltalan színészkedésnek” tartja a Thorban töltött idejét

|

Az Oscar-díjas legenda nem volt túl jó véleménnyel a Marvel Studios munkájával kapcsolatban.

Hirdetés

Kevés széria járta be azt az utat, amit a Thornak sikerült az MCU keretein belül. Az első Thor film és a Thor: Sötét világ ízetlen és felejthető sztorikat hoztak, de a Ragnarok és a Szerelem és mennydörgés sikerrel rendbe szedte az istenség hírnevét.

Anthony Hopkins a négy filmből háromban is szerepelt, mint Odin, mindenek atyja, és bár meggyőzően ordibált, elmondása szerint, nem élvezte kifejezetten a munkafolyamatot.

Hirdetés

New Yorkernek adott interjújában egész keserűen mesélt a marveles munkásságáról:

"Beraktak egy páncélba és rám vasaltak egy szakállat. Leültem egy trónra, és kiabáltam egy kicsit. Amikor egy zöld háttér előtt ücsörögsz, akkor céltalan színészkedni."

Tény és való, hogy az Oscar-díjas színésznek voltak izgalmasabb munkái is, mint képregényfilmekben kiabálni. Ettől függetlenül Odin hagyatéka a mai napig él a Marvel filmes univerzumában, és akár tetszett Hopkinsnak, akár nem, az arcára sokmillióan a képregényfilmek miatt fognak emlékezni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)