Hirdetés

Anthony Mackie elmondta, meddig játszaná Amerika Kapitányt

|

A The Falcon and the Winter Soldier után tovább szárnyalhat a színész pályafutása.

Hirdetés

Bár most épp a Marvel legújabb sorozata, a Loki a sztár a Disney+-on, azonban a legutóbbi szériát, a The Falcon and the Winter Soldiert sem szabad elfelejteni, hiszen komoly változásokat hozott egyes karakterek életébe.

Például az egyik címszereplőébe, aki immáron nem Sólyomként hősködik tovább, hanem megörökölte Steve Rogers pajzsát és titulusát. Mivel Chris Evans kijelentette, hogy nem fog visszatérni ikonikus szerepében, ezért a rajongóknak is tovább kell lépniük vele együtt. 

Hirdetés

Anthony Mackie viszont nem egyhamar fog elköszönni az Amerika Kapitány névtől. A színész a Variety-nek adott interjújában árulta el, hogy 55 évesen már nem szeretné életre kelteni a képregényfigurát, tehát nagyjából további 6-8 évig van még ideje erre a szerepre.

Elsőre talán ez rövid időintervallumnak tűnhet, de Chris Evans is nyolc éven keresztül bújt Rogers bőrébe (a 2011-es Amerika Kapitány: Az első bosszúállótól a 2019-es Bosszúállók: Végjátékáig), ezalatt pedig közel egy tucatszor formálta meg a stáblistás jeleneteket és a cameókat is beleszámítva. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A következő Amerika Kapitány film pedig már készül is, ráadásul a The Falcon and the Winter Soldier két alkotója, Malcolm Spellman showrunner és Dalan Musson forgatókönyvíró dolgoznak rajta. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)