Hirdetés

Meghalt Anton Yelchin, a Star Trek Chekovja

|

Mindössze 27 éves korában szörnyű halálos balesetet szenvedett a legújabb Star Trek filmek Chekovja.

Hirdetés

Hihetetlen ez az év. Közel két hónappal Prince után újabb ismert embert vesztettünk el.

A 27 éves Anton Yelchin leginkább a legutóbbi Star Trek filmekből lehet ismerős, melyekben Pavel Chekovot játszotta. Az Oroszországban született, de az Egyesült Államokban nevelkedett színész több független filmben szerepelt, de karrierjét a Vészhelyzetben történt vendégszereplése alapozta meg. Ezután szinkronizált a Hupikék törpikék filmekben, játszott a Terminator -  Megváltásban és több sorozatban is vállalt apróbb, egyrészes vendégszerepeket. 

Halálának körülményeit még vizsgálják, jelenleg annyit tudunk, hogy autóbalesetet szenvedett. A TMZ szerint otthonában, postaládája és autója közé szorulva találtak rá. A rendőrség véletlen balesetre gyanakszik. 

Egyik utolsó filmjében, a Star Trek: Mindenen Túlban július 21-től láthatjuk. Nyugodjon békében. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)