Hirdetés

Per indult Anton Yelchin halála kapcsán

|

Anton Yelchin tragikus halálát a saját autója okozta, most pedig pert indítottak az autót gyártó Jeep ellen.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt vesztette életét a modern Star Trek filmek Chekovját alakító Anton Yelchin. A színészt tragikus módon a saját autója ütötte el, viszont most kiderült, hogy ez talán nem csak egyszerű baleset volt, hanem egy olyan gyártási hiba következménye, amiről a Jeep már korábban is tudott.

Yelchin halálát követően egy csoportos pert indítottak a Fiat Chrysler Automobiles ellen (ők gyártják a Jeepeket), ugyanis úgy gondolják, hogy a gyártó szándékosan próbálta eltitkolni azokat a fatális tervezési hibákat, amelyek a balesetet is okozták. A vádak szerint már több, mint 300 hasonló balesetet jelentettek be, amelyekből több tucat végződött valamilyen sérüléssel.

A követelések között szerepel, hogy a Fiat Chrysler azonnal cserélje le a hibás alkatrészeket, illetve kompenzálja anyagilag azokat, akiket a hiba eltitkolásával megkárosított. Sajnos az elmúlt időszakban nem ez az első eset, hogy az autógyártók próbálnak elsumákolni valamit, az pedig méginkább elszomorító, hogy ilyen tragédiáknak kell történnie ahhoz, hogy az ilyen csalások kiderüljenek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)