Hirdetés

Petíció indult azért, hogy az Aquaman 2 főhősnőjét Emilia Clarke-ra cseréljék

|

A rajongók egy része továbbra is mindent megtenne azért, hogy kitúrják Amber Heardot a folytatásból.

Hirdetés

Már korábban elindult egy petíció azért, hogy a DCEU egyik következő mozija, az Aquaman 2 stábja alakuljon át némiképp Egészen pontosan azt akarják a rajongók, hogy dobják ki a projektből Amber Heardot, aki az első filmben Merát alakította. Nem nehéz kitalálni, miért rágtak be ennyire a színésznőre: Heard 2015 és 2017 között Johnny Depp felesége volt, válóperüket már 2016-ban elindították és akkor még minden úgy tűnt, csendesen indulnak külön utakra, közleményben tudatták, kapcsolatuk szereteten alapult. Később elég gyorsan és drasztikusan megváltoztak a dolgok: először Amber Heard állította, hogy Depp verte őt, majd a színész mutatott be hangfelvételeket, amelyek alapján épp Heard bántalmazta férjét. Bonyolult ügy, biztosan nem mi fogunk rájönni a megfejtésre. 

Hirdetés

Azóta Johnny Depp beperelte példué a The Sun bulvárlapot, amiért feleségverőnek nevezték őt, a színész rajongótábora pedig a jelek szerint sosem fogja megbocsátani a vádakat Amber Heardnak, ugyanis mindent megtesznek azért, hogy derékba törjék a színésznő karrierjét. Az említett petíciót több százezren írták alá (a L'Orealtól is ki akarják egyébként rúgatni őt, ennél a cégnél szóvívói posztot tölt be), most pedig egy újabb Change.org kezdeményezést is indítottak, ami már Heard utódát is kijelöli. A legfrissebb petíció aláírói ugyanis azt szeretnék, hogy Amber Heard helyett Emilia Clarke alakítsa Merát az Aquaman 2-ben. 

Egyelőre viszont (ahogy azt természetesen sejteni is lehetett) úgy tűnik, hogy az Aquaman 2 alkotóit cseppet sem hatják meg az aláírásgyűjtések, és Heard marad a helyén. A kérdés már csak az, hogy ez a döntés mennyire fogja esetleg negatív irányba befolyásolni a második rész bevételeit. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)