Hirdetés

Hivatalosan is az Aquaman minden idők legsikeresebb DC-s mozifilmje

|

8 év után sikerült letaszítani Christopher Nolan Batmanjét a trónról.

Hirdetés

Néhány napja már beszámoltunk róla, hogy James Wan mozija, a Jason Momoa főszereplésével készülő Aquaman nagyon közel jár ahhoz, hogy elérjen egy újabb hatalmas mérföldkövet. A hétvégén ez össze is jött.

Hirdetés

Az Aquaman ugyanis megelőzte az 1,085 milliárd dollárt kaszáló Batman: A Sötét Lovag felemelkedését, és ezzel minden idők 7. legjobban kereső képregényes filmje lett. Természetesen kizárólag Marvel filmek előzik meg, a Polgárháború, a Vasember 3, a Fekete Párduc, valamint a három Bosszúállók mozi.

Ez a teljesítmény egyébként elsősorban a nemzetközi jegyeladásoknak köszönhető, az amerikai pénztáraknál, még nem sikerült utolérni a Batman filmeket, a 316 millió dolláros bevétel pedig messze elmarad a Fekete Párduc 700 milliós szakításától.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)