Hirdetés

Aquaman - debütált az első bemutatóvideó, a közönség megőrült érte

|

Pedig még csak nem is a végleges változat volt, hiszen az effektek nagy részén még dolgoznak.

Hirdetés

James Wan készülő Aquaman filmjére még decemberig várnunk kell, és úgy tűnik, hogy hivatalos trailert sem fognak publikálni egy ideig. A CinemaCon vendégei viszont már láthattak egy rövid videós anyagot.

Hirdetés

A készítők előre jelezték, hogy a klip csak "work-in-progress", vagyis nem a végleges változat, és éppen ezért ne is kezeljék teaser trailerként. A kritikusok reakciói viszont nagyon pozitívak, így van okunk bizakodni a Jason Momoa főszereplésével készülő Aquamanben.

A klipben a címszereplő mellett felbukkan Black Manta, Ocean Master, Mera, és a nézők betekintést nyerhettek a víz alatti királyságba is. Néhány kritikus  Twitteren is megosztotta véleményét az anyagról, ezek alapján pedig mi is kifejezetten izgatottak lettünk.

Ti várjátok már az Aquamant?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)