Hirdetés

Az Aquaman lehagyta A galaxis őrzőit a nemzetközi mezőnyben

|

A Warner Bros. most már tényleg kipöckölheti a pezsgősüvegek dugóit: kasszasiker lett Arthur Curry kalandja.

Hirdetés

Hosszú évek után a Warner végre elkönyvelhet egy győzelmet a DCEU-nak. Az Aquaman egy egészen tűrhető film lett, és ez a jegyirodák kasszáin is meglátszik. A film Amerikában 222,8 millió dollárt termelt, a világ többi részéről pedig 623,5 milliót vitt haza.

Hirdetés

Ezzel az Aquaman 846,3 millió dolláros bevételt könyvelhet magának eddig, ami több, mint A galaxis őrzőinek 773,3 milliós nemzetközi eredménye. Ha a filmért már senki nem fizet egy fityinget sem, akkor is boldogan fekszik le mindenki, akinek köze volt hozzá. Ez meglehetősen szép eredmény azok után, hogy Aquaman az elmúlt években csak rossz viccek középpontja volt.

A kérdés már csak az, hogy az áprilisban érkező Shazam képes lesz-e követni hasonló sikert aratni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)