Hirdetés

Batman vs. Superman: Dawn of Justice - Khal Drogo mint Aquaman?

|

Aquaman is helyet kap a Batman v Superman: Dawn of Justice filmben, vagyis szépen alakul az Igazság Ligája mozi előkészítése.

Hirdetés

Batman, Superman, Wonder Woman és Cyborg már biztosan benne lesznek a  Batman v Superman: Dawn of Justice-ben (még ha utóbbi csak pár jelenet erejéig is), ezért nem lepődtünk meg, mikor kiderült, hogy Aquaman is bekerül. Kitaláljátok, hogy ki játssza?

Régóta pletykálják már, hogy a Trónok harca Khal Drogója, Jason Momoa aláírhat a Batman vs. Superman film egyik szerepére, viszont sem a színész, sem a Warner Bros. nem erősítették meg a megegyezést. A Variety jelentése szerint azonban Momoa már aláírt a szerepre, bár a kiadó még ezt sem kommentálta.

Ide tartozik még a The Hollywood Reporter azon híre is, miszerint a Warner felbérelte Will Beall (Gengszterosztag, Castle) és Kurt Johnstad (300, 300: A birodalom hajnala) írókat, hogy készítsenek egy-egy forgatókönyvet az önálló Aquaman filmhez, a pletykák szerint ez a projekt foglalhatja el a nemrég levédetett ismeretlen megjelenési dátumok közül az egyiket (a legkorábbi 2016. augusztus 5). Hivatalos közlemény egyelőre egyikkel kapcsolatban sem érkezett, addig fogadjatok mindent erős fenntartásokkal.

Szívesen látnátok Jason Momoát Aquamanként?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)