Hirdetés

Aquaman nélküli Aquaman spin-off filmet akar a Warner Bros.

|

Kisebb büdzsével, az eredeti sztárok nélkül készülne az ároklakókról szóló film, ami ráadásul horror lenne.

Hirdetés

A Warner Bros. láthatóan örül az Aquaman sikerének, olyannyira, hogy egy spin-off film forgatókönyvét is berendelte. A The Hollywood Reporter értesülései szerint a The Trench királyságára és rémségeire épülő sztorit Noah Gardner és Aidan Fitzgerald írják, akik korábban J.J. Abrams cégében dolgoztak.

Hirdetés

A Trench az eredeti film egyik helyszíne volt, ahol számtalan vérengző szörnyeteg (Ároklakók) akarta széttépni hőseinket. Értelmes élet nem nagyon marad meg a környékén tekintettel arra, hogy az ott élő lényeket csak a hasuk érdekli.

A produceri munkákért a hírek szerint az Aquaman rendezője, James Wan felelne, míg a társproduceri székben a horror műfajban jártas Peter Safran ülne. Szereplőkről egyelőre annyit tudunk, hogy az eredeti Aquaman felhozatal nem lesz benne, így sem Jason Momoa, sem Amber Heard, sem a többiek nem térnek vissza (ők valószínűleg egyébként is el lesznek foglalva a tényleges folytatással).

Amellett, hogy az eredeti csapat kimarad a büdzsé is jelentősen kisebb lesz, mint az Aquaman esetében. Hogy mi lesz ennek az eredménye, az kérdéses, de maga az ötlet érdekesen hangzik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)