Hirdetés

Aquaman letarolta a kínai jegyirodákat

|

Az atlantiszi szuperhős három nap alatt lehagyta az összes többi DC filmet.

Hirdetés

Nem csak az Igazság Ligáját, de az összes többi Warner Bros. film nyitó számait is felülmúlta az Aquaman Kínában, ahol már játsszák az új DC filmet. Az első ottani hétvégéjén a halakkal beszélő ember 93,6 millió dollárt hozott össze.

Hirdetés

Összehasonlításképp: a Wonder Woman a teljes futamideje alatt 93 milliós bevételt termelt Kínában, ami az Aquamannek három nap alatt meglett. Az Igazság Ligája 50,5-t, a Batman v Superman pedig 55,7-et szedett össze a premier időszakában.

Az Aquaman egyébként az amerikai premier előtt két héttel került a kínai mozikba, mivel a Warner Bros. meg akarta előzni az ottani karácsonyi filmhullámot. Nálunk most csütörtökön mutatják be a mozik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)