Hirdetés

Aquaman - megjöttek az első nézői reakciók

|

A kritikákra még várni kell, de ahogy lenni szokott, első gondolataikat már megoszthatták a sajtóvetítésen járt kritikusok.

Hirdetés

December 13-án a DC univerzum egyik legtöbbet cikizett karaktere, Aquaman javíthat a DCEU filmjeinek átlagán. Mióta Jason Momoa játssza a figurát, nem sokan kapnak kedvet az élcelődéshez, és nem csak a színész fizikuma miatt.

Hirdetés

Azok közül, akik már hálaadás előtt megtekinthették a filmet, többen díjazták Momoa színészi játékát. A JoBlo.com főszerkesztője, Paul Shirey szerint "ez a legjobb Marvel film, amit a DC készített", amivel arra akart utalni, hogy végre nem egy katyvasz az egész, hanem egy átgondolt alkotás, mellyel a célközönséget is jól be tudták lőni. A Slashfilmet irányító Peter Sciretta szerint is olyan az Aquaman, mintha a Marvel filmes univerzumának első fázisához tartozna.

Összességében pozitívak az első beszámolók, dícsérték a látványt, a humort, a színészi játékot és a rendezői munkát is. Persze aztán majd a kritikákból kiderül, hogy mi működik és mi nem.

Mi várhatóan csak két hét múlva fogjuk látni, akkor elmondjuk, hogyan éreztünk vele kapcsolatban. Nyilván nem kell sem másokra, sem ránk hallgatnotok majd, ha akarjátok, mindenképp nézzétek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)