Hirdetés

Aquaman segítője saját élőszereplős sorozatot kap, Charlize Theron lesz a széria producere

|

Az Aqualad széria a 2020-as You Brought Me the Ocean című kötet alapján készül, és tulajdonképpen egy eredettörténet lesz.

Hirdetés

Az HBO Max DC-s felhozatala hamarosan egy újabb projekttel bővülhet. A Variety jelentése szerint az új széria bemutatja majd Jackson Hyde, azaz Aqualad történetét - ő ugyebár a DC Comics füzeteiben nem más, mint Aquaman szárnysegéde.

A sztori alapjául a 2020-as You Brought Me the Ocean című képregényes kötet szolgál majd, amiben megismerhettük az Új-Mexikóban élő tini hős történetét. Jacksonnak meg kellett birkóznia apja halálával, a saját szexualitásával, és az óceánhoz való kötődésével. A képregény bemutatta Aqualad párját, Kenny Liut is, így a srácnak valószínűleg a sorozatban is fontos szerepe lesz.

Hirdetés

A projekt még nagyon az elején tart, így egyelőre se az írók, se a potenciális főszereplők kiléte nem ismert. Annyit tudunk egyelőre a stábról, hogy Charlize Theron lesz a vezető producer, és vele dolgozik majd A.J. Dix, Beth Kono, és Andrew Haas a Denver & Delilah Films stúdiótól.

Egyelőre az is kétséges, hogy ennek az Aqualadnek mennyi köze lesz a nagyobb DCEU univerzumhoz. Ugyan a karakter már szerepelt a Titans második szezonjában, de az Garth volt, és nem Jackson Hyde - sok más képregényhőshöz hasonlóan az Aqualad szuperhősperszónát is többen viselték az évek során.

Az Aqualad projekt egyelőre még nem kapott premierdátumot, így nem érdemes arra számítani, hogy következő egy évben felbukkanna.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)